Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sramno da se privode građani, a ne odgovorni za skandal sa kju groznicom

DPS
  • Autor onogost.me
  • 15.10.2024. u 20:05
Odbornik DPS-a Boris Muratović ističe da nadležni umjesto da izdaju naređenje da se hapse oni koji su, protivno svim pravilima i procedurama, naredili zakopavanje, pa otkopavanje zaraženih krava u Župi Nikšićkoj, pa ponovno zakopavanje na drugoj lokaciji, hapse građane koji se bore za zaštitu svog i zdravlja svojih porodica.

Kako je kazao i danas ružne i tužne slike iz Nikšića.

“Privode se oni koji su opravdano zabrinuti za zdravlje svih građana iz MZ Bogetići, oni koji brane svoja imanja, svoju đedovinu, gdje neodgovorna lokalna i državna vlast zakopavaju eutanazirane krave zaražene kju groznicom. Umjesto da nadležni izdaju naređenje da se hapse oni koji su, protivno svim pravilima i procedurama, naredili zakopavanje, pa otkopavanje zaraženih krava u Župi nikšićkoj, pa ponovno zakopavanje na drugoj lokaciji, okomili su se na građane koji su uplašeni i koji se iskreno bore za zaštitu svog i zdravlja svojih porodica. Pitamo nalogodavce današnjih privođenja što ne odvedoše svezanih ruku za ovaj skandal sa kju groznicom odgovorne iz Opštine i Vlade nego narediše privođenje dvije starije osobe i jedne žene. Sramno da ne može biti sramnije”, ocijenio je Muratović.

Dodaje da lokalna vlast koja jedino umije uz silu i represiju da izvodi svoje naopake naume i radi protivno volji građana, na predstojećim izborima proći će onako kako jedino i zaslužuje – biće poražena i poslata, zajedno sa ovim ružnim i tužnim slikama, u političku prošlost.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci