Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Stanišić: Pojavile se neregistrovane komunističke partije koje podržavaju SDP

viber_image_2020-08-26_14-30-19
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.08.2020. u 12:35

Predsjednik Centralnog komiteta JKPCG i kandidat za poslanika koalicije „Za budućnost Crne Gore“, Radislav Stanišić kazao je da se ovih dana u medijima pojavljuju partije pod komunističkim imenom  SKJ i SKCG koje nijesu registrovane, a nema ni imena ko da daje saopštenja da komunisti podržavaju Socijaldemokratsku partiju (SDP).

Tim saopštenjem, kako navodi, unosi se pometnja među članovima i simpatizerima JKPCG, kao i kod građana.

On je kazao da je SDP zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) uvalila društvo u „živo blato u koje sve dublje tonemo“.

„Predvođeni Milom Đukanovićem, Duškom Markovićem i drugima, a potpomognuti nekada jedinstvenim SDP-om, čiji ministar zaboravi petlju na Smokovcu i bez elaborata o ekonomskoj opravdanosti kupi brodove koji svakim danom ostvaruju gubitak ova klika uništi sve ono što su generacije radnika i naroda sa komunistima u znoju stvarali“, kazao je Stanišić, dodajući da članovi JKPCG teže društvu bez podjela.

„Crna Gora ne pripada ni Crnogorcima, ni Srbima, ni Bošnjacima, ni Albancima, već Crna Gora pripada Crnogorcima, Srbima, Bošnjacima, Albancima i ostalim nacionalnim manjinama koje u njoj žive. Težimo humanizmu, solidarnosti i životu koji je dostojan čovjeka. Zaustavimo dalje posrnuće Crne Gore. Zato pozivam sve članove i simpatizere JKPCG kao i one koji u svojim džepovima nose partijsku knjižicu sa Titovim likom da 30. avgusta glasaju broj 9 „Za budućnost Crne Gore““, poručio je Stanišić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Poslanički klub DPS-a u znak protesta zbog odlaganja premjerskog sata u subotu, spriječio je održavanje istog. Poslanici DPS-a su blokirali govornicu. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je kazao da DPS ne dozvoljava održavanje premijerskog sata, te da će novi biti zakazan za 19. jul. Premijer Milojko Spajić danas je trebalo je da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.
Premijer Milojko Spajić odgovaraće danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu.