Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
11:39
11.5.2022.

U Plužinama predate tri liste za lokalne izbore

U Plužinama su predate tri liste za lokalne izbore u tom gradu.


Kako je „Vijestima“ kazao predsjednik Opštinske izborne komisije u Plužinama Milodarko Jokanović, do ponoći su izborne liste predale Demokrate, Socijalistička narodna partija (SNP) i lista „Za budućnost Pive“.

Izbori u toj Opštini trebalo je da se održe 5. juna, ali su stupanjem na snagu dopunjenog Zakona o lokalnoj samoupravi, i u skladu sa tim odlukom predsjednika države Mila Đukanovića, pomjereni na 23.oktobar, kada će izbori biti održani u 14 opština.

Predsjednici opštinskih odbora Demokrata, SNP-a i Nove srpske demokratije Plužina su nosioci predatih lista – Novica Gogić, Slobodan Delić i Zoran Blagojević.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:13
  27.6.2022.

  Premijer Dritan Abazović odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

 • 10:19
  25.6.2022.

  Bivši ministri finansija i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović zvanično su objavili da osnivaju Pokret "Evropa sad!".

 • 08:57
  22.6.2022.

  Od pojedinih (ne)ljudi nijesam ni očekivao nešto više! Nadam se da u redovima odbornika aktuelne lokalne vlasti ima onih koji vide dalje od funkcija, te da će pomoći transfer vlasti zbog zaustavljanja daljeg propadanja Nikšića, naveo je odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Boris Muratović reagujući na izjavu predsjednika SNP Vladimira Jokovića da u ovom trenutku ta partija neće rušiti vlast na lokalnom nivou u drugim opštinama u kojima participiraju.

 • 20:10
  21.6.2022.

  Glavni odbor SNP-a je dao jednoglasnu podršku Opštinskom odboru Berana i prihvatio njihov stav da se u ovom trenutku ne ruši vlast na lokalnom nivou u drugim opštinama u kojima participiraju, zaključak je sa sjednice koja se večeras održala u Beranama.