U zgradi Opštine do 13 sati glasalo 168 birača, u selu Kruševice 20

onogost.me arhiva
 • Autor onogost.me
 • 20.11.2022. u 13:30
Na dva biračka mjesta u Šavniku danas se ponavlja glasanje, a pravo glasa ima 541 birač. Iz Opštinske izborne komisije u Šavniku saopšteno je da je na biračkom mjestu u zgradi Opštine do 13 sati glasalo 168 birača, a u selu Kruševice 20 upisanih birača.

Predsjednik Opštinske izborne komisije u Šavniku Dušan Radanović saopštio je da glasanje protiče bez nepravilnosti.

U zgradi opštine do deset sati glasalo je 56 birača, a u selu Kruševice šest birača.

Radanović je kazao da je do devet sati u zgradi opštine Šavnik glasalo 29, u selu Kruševice dva birača. Radanović je istakao da glasanje za sada protiče u redu.

Lokalni izbori se ponavljaju na biračkom mjestu u zgradi Opštine Šavnik, gdje pravo glasa imaju 483 birača, i u selu Kruševice, gdje pravo glasa ima 58 birača.

Na tim biračkim mjestima je u prethodna četiri izborna ciklusa, 23. i 30. oktobra i 6. i 13. novembra prekinuto glasanje, nakon što pojedini članovi biračkih odbora nijesu omogućili glasačima da ostvare svoje biračko pravo.

Biračka mjesta su otvorena u sedam, a biće zatvorena u 20 sati.

Demokratska partija socijalista saopštila je da će podnijeti krivične prijave protiv nadležnih organa koji su dužni da omoguće neometano održavanje izbornog procesa, ukoliko se u sjutra opet dogode iskustva iz prethodnih sedmica.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o povećanju plata. On je nakon sastanka kazao da su postigli održivo rješenje koje podrazumijeva 10 odsto bruto povećanje zarada od 1. jula, a od početka školske godine kumulativno povećanje 17 odsto neto. Sjutra će biti potpisan sporazum kojim će Vlada garantovati sve što je danas obećala, nakon čega će se oglasiti Glavni odbor Sindikata prosvjete.