Autor: onogost.me
Foto: URA
12:08
27.6.2020.

URA Nikšić: Za Grbovića nema lijeka osim strogog karantina

Da svi crnogorski ljekari liječe predsjednika Opštine Nikšić - Veselina Grbovića, izliječili ga ne bi, jer je partijska bahatost pomiješena sa obrisima fašizma i nečovještva zaraznija od korone, a strogi karantin za njega i većinu DPS funkcionera bila bi najbolja opcija kako za tu partiju tako i cijelo društvo, poručio je danas Goran Šućur, potpredsjednik nikšićke URE, reagujući na jučerašnje izjave Veselina Grbovića.


Šućur navodi da na primjeru Grbovića može jasno da se zaključi da je sramota ko sve može obavljati funkciju predsjednika opštine u Crnoj Gori.

Kaže i da Grbović nije dostojan da se obrati predstavnicima najplemenitije profesije, a kamoli da s prezirom govori o njihovom radu.

“Ljekari i zdravstveni radnici koji su podržali vjerska prava crnogorskih građana služe na čast ne samo našem gradu, nego i Crnoj Gori. Oni su Vama i Vašim partijskim drugovima pokazali da uprkos ogromnim naporima koje ulažete u zastrašivanje i ucjenjivanje građana, ne možete sve pokoriti svojim fašističkim metodama”, navodi se u reagovanju.

Potpredsjednik nikšićke URE savjetuje Grboviću da se ne bavi Hipokratovom zakletvom, već da nju ostavi ljekarima i iscjeliteljima, i da pretrese značenje riječi hipokrizija.

On je istakao i da Grbović ima prst obraza, davno bi podnio ostavku na funkciju koje nije dostojan.

 

Ostale vijesti iz kategorije