Autor: onogost.me
Foto: URA
12:08
27.6.2020.

URA Nikšić: Za Grbovića nema lijeka osim strogog karantina

Da svi crnogorski ljekari liječe predsjednika Opštine Nikšić - Veselina Grbovića, izliječili ga ne bi, jer je partijska bahatost pomiješena sa obrisima fašizma i nečovještva zaraznija od korone, a strogi karantin za njega i većinu DPS funkcionera bila bi najbolja opcija kako za tu partiju tako i cijelo društvo, poručio je danas Goran Šućur, potpredsjednik nikšićke URE, reagujući na jučerašnje izjave Veselina Grbovića.


Šućur navodi da na primjeru Grbovića može jasno da se zaključi da je sramota ko sve može obavljati funkciju predsjednika opštine u Crnoj Gori.

Kaže i da Grbović nije dostojan da se obrati predstavnicima najplemenitije profesije, a kamoli da s prezirom govori o njihovom radu.

“Ljekari i zdravstveni radnici koji su podržali vjerska prava crnogorskih građana služe na čast ne samo našem gradu, nego i Crnoj Gori. Oni su Vama i Vašim partijskim drugovima pokazali da uprkos ogromnim naporima koje ulažete u zastrašivanje i ucjenjivanje građana, ne možete sve pokoriti svojim fašističkim metodama”, navodi se u reagovanju.

Potpredsjednik nikšićke URE savjetuje Grboviću da se ne bavi Hipokratovom zakletvom, već da nju ostavi ljekarima i iscjeliteljima, i da pretrese značenje riječi hipokrizija.

On je istakao i da Grbović ima prst obraza, davno bi podnio ostavku na funkciju koje nije dostojan.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:29
  23.11.2020.

  Poslanici kojima je, zbog vanredne situacije izazvane epidemijom kovid - 19, ograničena sloboda kretanja, moći će da glasaju na sjednicama Skupštine i njenih radnih tijela na daljinu, predviđeno je dopunama Poslovnika, koje je danas usvojio crnogorski parlament.

   

 • 07:55
  23.11.2020.

  Novoimenovani predsjednik Opštine Nikšić i bivši predsjednik Nacionalno koordinacionog tijela NKT Milutin Simović kazao je da povjerenje koje je dobio za obavljanje nove funkcije doživljava isključivo kao odgovornost i obavezu, ističući da su planovi za dalji razvoj grada veoma ambiciozni.

 • 16:29
  22.11.2020.

  Predsjednik Liberalne partije, Andrija Popović, imenovao je Jelenu Marković, profesoricu crnogorskog jezika i književnosti, za v.d. predsjednicu Opštinskog odbora Liberalne partije Nikšić.

 • 09:01
  21.11.2020.

  Biznismen Miodrag Daka Davidović osniva političku partiju pod nazivom Narodni pokret Crne Gore.