Autor: onogost.me
Foto: CdM
09:07
17.5.2019.

Usvojena lista kandidata za novi sastav OO DPS Nikšić

Na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić predložena je i jednoglasno usvojena lista kandidata za novi sastav Opštinskog odbora.


“Na sjednicama su utvrđeni Dnevni red i Poslovnik o radu Opštinske izborne konferencije DPS CG – Nikšić, kao i Odluka o broju i načinu izbora članova Opštinskog odbora DPS CG – Nikšić. Takođe, razmatran je i usvojen  Izvještaj o radu Opštinske organizacije DPS CG – Nikšić za period 2015 – 2019. godine”, saopštili su iz nikšićkog DPS-a.

Sjednici Izvršnog odbora je prisustvovao koordinator za Nikšić ispred Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore, Milosav Anđelić.

Razmatrana su i druga pitanja iz djelokruga rada Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.

 

izvor: CdM

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:04
  15.6.2019.

  Na danas održanoj Opštinskoj izbornoj konferenciji DPS-a Šavnik izabran je odbor od 54 člana i 23 člana koji ulaze u sastav Opštinskog odbora po funkciji i čine novi Opštinski odbor koji ukupno broji 77 članova.

 • 19:48
  14.6.2019.

  Osma Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Plužine održaće se u nedelju, 16. juna 2019. godine, u velikoj sali Centra za kulturu, sa početkom u 16h.

 • 13:36
  13.6.2019.

  U skladu sa svojim proklamovanim programskim ciljevima, Radnička partija, kao subjekt koji se zalaže za bolji materijalni položaj svih građana i radnika Crne Gore, ne može se oglušiti na napade usmjerene od strane odnarođene vlasti ka Mitropoliji crnogorsko-primorskoj, njenoj imovini i njenom sveštenstvu, saopštio je predsjednik te partije Janko Vučinić.

 • 16:34
  10.6.2019.

  Crnogorski parlament usvojio je izmjene i dopune Zakona o državnim simbolima i Danu državnosti kojim su predviđene novčane kazne za nepoštovanje grba, zastave i himne Crne Gore. Za usvajanje Zakona glasala su 43 poslanika, a uzdržanih i protiv nije bilo.