Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VIDEO DPS Nikšić: Negiranjem genocida u Srebrenici Kovačević posramio Nikšić

dps_niksic
DPS
  • Autor onogost.me
  • 20.06.2021. u 08:32

Gostujući u jednoj emisiji predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević još jednom se dokazao kao ostrašćeni borac za ideje istorijskog mraka i u toku emisije opet negirao genocid u Srebrenici, saopšteno je iz nikšićkog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

“Kovačević je bez imalo zadrške neosnovano komentarisao kako su Srbi napadnuti i kako treba da se brane otvoreno produbljujući i onako prisutnu podijeljenost u društvu”, navode u DPS-u.

 

 

Svojim ponašanjem, kako dodaju, Kovačević je samo potvrdio istinu koju su mu predstavnici Evropskog tima za Nikšić saopštili na početku mandata – “da nije dorastao funkciji lidera Nikšića koji je bastion antifašizma”.

Oni su osudili Kovačevićevu izjavu.

Ono što ih najviše zabrinjava jeste, kako kažu, da su Demokrate i Ura, koji svoje djelovanje, bar u okvirima onoga što pričaju, temelje na građanskom konceptu, Kovačevića postavili za prvog čovjeka Nikšića.

“Pitamo ih da li se danas bar malo stide istine da su ovakvoj ljudskoj figuri dali podršku prilikom izbora za predsjednika Opštine i da li će i nakon ovako skandaloznih izjava Kovačević uživati njihovu podršku. Ako je odgovor da, onda su stvari i više nego jasne – Demokrate i Ura nijesu čak u stanju da odbrane ni vlastite principe, a kamoli da zaštite Nikšić i Crnu Goru od fašizma”, zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci