Vlada od januara razriješila 226, postavila 789 funkcionera

CGO
 • Autor onogost.me
 • 07.07.2023. u 17:50
Vlada Dritana Abazovića razriješila je od početka godine 226, a postavila 789 funkcionera, saopšteno je iz Centra za građansko obrazovanje (CGO).

Prema podacima koje su prikazali, u januaru je razriješeno 57, a imenovano 84 funkcionera, u februaru razriješeno 33, a imenovano 43. Mjesec kasnije razriješen je 21 funkcioner, imenovan 41.

U aprilu je, kako navode iz CGO-a, razriješeno 48 funkcionera, imenovano 186, u maju razriješeno 26, imenovano 25.

U junu je razriješen 41 funkcioner, a imenovana su 183.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Novom skupštinskom sazivu, koji još nije izabrao predsjednika parlamenta, od 27. jula dostavljen je jedan predlog zakona i dva izvještaja, rekli su “Vijestima” iz Skupštine.
  Mandatar za sastav vlade Crne Gore, predsjednik Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić, saopštio je da ima još vremena za formiranje vlade, te da rade na obezbjeđivanju većine. Nije htio da komentariše informaciju o isključivanju poslanica PES-a Jevrosime Pejović i Radinke Ćinćur iz partije.
  Poslanici Vanjskopolitičkog odbora Evropskog parlamenta usvojli su izvještaj o Crnoj Gori čiji je autor Tonino Picula. Za izvještaj je glasao 51 poslanik odbora dok su tri bila protiv i tri uzdržana. O dokumentu će se sljedećeg mjeseca glasati na plenarnom zasjedanju EP kada će biti usvojen u formi rezolucije Evropskog parlamenta.