Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vukšić zvanično predsjednički kandidat Demohrišćanskog pokreta

RTCG
 • Autor onogost.me
 • 30.01.2023. u 12:48
Predsjednik Demohrišćanskog pokreta, Dejan Vukšić, kandidat je te partije za predsjednika Crne Gore. To je saopšteno na konferenciji za medije, danas u Podgorici.

"Počinje aktivno djelovanje Demohrišćanskog pokreta. Predviđamo omasovljenje i dugoročno djelovanje", poručio je Vukšić.

On je na konferenciji istakao da je tokom mandata na čelu ANB-a "ujedinio Srbe i Crnogorce" i dodao da će im prioritet u djelovanju biti njihovo hrišćansko pomirenje.

"Recept za ozdravljenje društva je prihvatanje jedni drugih i zajednička borba za našu maticu Crnu Goru. Naša matica nije neka druga država, već Crna Gora, koja nam je najvažnija", kazao je Vukšić.

Istakao je i da će se zalagati za sistem otvorenih lista, te da je spreman za razgovor o načinu saradnje sa bliskim partijama.

Očekuju, kako je rekao, da će sakupiti dovoljno potpisa za kandidaturu.

Predsjednički izbori u Crnoj Gori održaće se 19. marta.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Kristina Šćepanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Nikšić, kazala je da je skandalozna i neprihvatljiva izjava predsjednika Opštine Marka Kovačevića i poručila da mora da ode sa čela grada.
  Nova srpska demokratija (NSD) izvinila se, kako kažu, "svima onima koji su u Markovim riječima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim riječima upravo željeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te riječi, namjerene da ohrabre pomirenjem, donijele duševnu bol". Ovo su poručili iz te partije povodom govora prvog čovjeka Opštine Nikšić Marka Kovačevića na obilježavanju godišnjice bitke na Grahovcu.