Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vukšić podnio ostavku na mjesto predsjednika Demohrišćanskog pokreta

RTCG
  • Autor onogost.me
  • 15.06.2023. u 21:52
Predsjednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšić podnio je ostavku na funkciju predsjednika partije i sve ostale funkcije u toj partiji. To je Vukšić saopštio za Portal RTCG.

On se zahvalio svim građanima Crne Gore koji su dali podršku Narodnoj koaliciji "Složno i tačka" na održanim parlamentarnim izborima.

Dodao je da je ponosan što je bio na čelu pomenute liste.

"Srećan sam što je Crna Gora još jednom potvrdila tekovine 30. avgusta, a narod Crne Gore slobodno birao da li će ili neće i za koga će glasati, bez straha da će zbog toga trpjeti bilo kakve posledice. Pobjeda te borbe važnija je od bilo kog pojedinca i bilo koje partije", naveo je on.

Poželio je uspješan rad budućoj zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, "sa željom da na dobrobit svih građana, po principu sloge, u što skorijem roku formiraju stabilnu Vladu Crne Gore".

"Vladu koja će konačno oporaviti Crnu Goru od svih političkih boljki koje smo kao društvo bolovali trideset godina. Svoj dalji rad i angažman nastaviću na unapređenju onoga što je preduslov napretka svakog građanina, bezbjednosti Crne Gore i njenih institucija", zaključio je Vukšić.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Poslanički klub DPS-a u znak protesta zbog odlaganja premjerskog sata u subotu, spriječio je održavanje istog. Poslanici DPS-a su blokirali govornicu. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je kazao da DPS ne dozvoljava održavanje premijerskog sata, te da će novi biti zakazan za 19. jul. Premijer Milojko Spajić danas je trebalo je da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.
    Premijer Milojko Spajić odgovaraće danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu.