Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vulanović: Ulaganje u mlade je ulaganje u budućnost

pajovic
SDP
  • Autor onogost.me
  • 06.03.2021. u 11:29

Nikšić će sa novom upravom koja će biti predvođena SDP-om, obezbijediti garanciju za mlade, poručuju iz te partije. 

“Najviše četiri mjeseca od završetka školovanja, biće ponuđena praksa u trajanju od devet mjeseci, dodatno obrazovanje ili radno fokusirana obuka za naše mlade ljude. Takođe svaki poslodavac koji zaposli mladu osobu do 30 godina starosti koja ima prebivalište na teritoriji Nikšića dobiće umanjenje od lokalnih poreza u trajanju od dvije godine”, poručio je kandidat za odbornika ”SDP - srcem za Nikšić” Radoje Vulanović.

Kaže da će za garanciju za mlade u prvoj godini izdvojiti 300 hiljada eura.

“SDP će obezbijediti poštenu šansu za posao mladima u Nikšiću i našim jasnim planom za oživljavanje ekonomije Nikšića kroz brojne stimulativne mjere i Garantni fond kojim ćemo omogućiti otvaranje novih radnih mjesta u realnom sektoru”, poručio je Vulanović.

Briga o gradu je, kako kaže, briga za sve njegove građane, posebno za mlade.

“Zato ćemo umjesto razbacivanja novca na megalomanske projekte koji služe ličnim interesima pojedinaca taj novac na ovaj način uložiti u budućnost nikšićke mladosti. Ulaganje u mlade je ulaganje u budućnost – ulaganje u Nikšić koji živi! Zato 14. marta za Nikšić čija će omladina ostati u našem gradu. Za “SDP – srcem za Nikšić”, zaključio je Vulanović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Proširenje Vlade može se očekivati u narednih desetak dana. Time će Crna Gora najzad napraviti dodatni demokratski iskorak i izaći iz jednog politički nenormalnog stanja, u kome su određene adrese sprečavale da oni koji su predvodili borbu za demokratiju i oborili visedecenijsku diktaturu, budu u Vladi.
Poštenije bi bilo da su ministar Saša Mujović i predsjednik Borda direktora EPCG Milutin Đukanović odmah rekli sa kim je dogovoren tender nego što su dali uslove koji su za rubriku 'vjerovali ili ne', istakli su iz Građanskog pokreta URA komentarišući raspisani javni poziv Elektroprivrede Crne Gore koji predviđa mogućnost zakupa Čeličane i Kovačnice u Želiezari Nikšić od 15 do maksimalno 50 godina, a iznos najniže zakupnine koju zainteresovana kompanija može ponuditi ne može biti niži od 30 hiljada eura, niti viši od 150 hiljada eura