Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Za sudije Ustavnog suda 27 kandidata

RTCG
  • Autor onogost.me
  • 13.01.2023. u 15:09
Ustavni odbor danas je jednoglasno utvrdio listu prijavljenih kandidata za izbor četvoro sudija Ustavnog suda na osnovu javnog poziva od 25. decembra prošle godine.

Odbor je formirao Komisiju koja će utvrditi da li su prijave kandidata podnijete u skladu sa javnim pozivom. U komisiji su Luiđ Škrelja i Jovanka Laličić iz DPS-a i Momo Koprivica iz Demokrata.

Na oglas se prijavilo 27 pravnika.

Na konkurs su se javili Marijan Aković, Snežana Armenko, Alija Beganović, Narcisa Maja Bošković, Nikola Golubović, Sulejman Guči, Dragana Đuranović, Azra Jasavić, Snežana Jonica, Fadil R. Kardović, Danica Kovačević, Jovan Kojičić, Sanja Maslenjak, Darko Mugoša, Mušović Medina, Zdenka Perović, Jadranka Novaković, Ivan Radojičić, Savo Rašović, Faruk Resulbegović, Jelena Ružičić, Momirka Tešić, Edmond Ujkaj, Azra Cama, Maja Šćepanović, Amer Šukurica i Blagota Mitrić.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.