Željko Nikolić predsjednik OO SDP Nikšić

niksic
SDP
  • Autor onogost.me
  • 20.12.2015. u 13:55

Na izbornoj Konvenciji  Socijaldemokratske partije, koja je održana u sali Scene 213, za predsjednika Opštinskog odbora izabran je Željko Nikolić. Konvenciji je prisustvovalo oko 300 članova SDP-a, od čega 148 delegata Opštinske Konvencije. 

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić kazao je da su u toj partiji dočekali 21. maj 2006. i 2.decembar 2015. godine, te da im je data mogućnost da grade kuću, što je nova sloboda za Crnu Goru koja se neće izgrađivati u vrtlogu tuđih interesa.

„Zaslužili smo pravdu, jedini smo od početka znali pravi put. Svaka nova pobjeda je novi početak. Pala je nepravda, pobijedio je SDP. Nikšić nikad nije bio izborno jači, naša riječ je bila garant. Svi obećavaju na političkoj sceni, a samo mi možemo dati garancije. Istrajali smo na pravoj strani istorije, potrebna je nada, ljudi samo smiju da se boje zakona i ničega više. Pravda je neuništiva, istrajna kao mi“, kazao je Krivokapić.

 Član Predsjedništva SDP-a Crne Gore i vršilac dužnosti Predsjednika Opštinskog odbora SDP Nikšić, Željko Nikolić, kazao je da je stepen razvoja grada ogleda u tome da je danas lokalna samouprava najveći poslodavac, pa zato i ne čudi što je Nikšić grad koji se permanentno iseljava.

“Demokratske pobjede Crne Gore su počele našim ulaskom u vlast , no sigurnost i stabilnost Crne Gore danas još više zavisi od nas kako u dijelu gazdovanja resursima i vladavini prava, tako i u evroatlanskim integracijama. Borili smo se za nezavisnu Crnu Goru od svakog oblika nepravde. Sloboda za Crnu Goru mora biti sloboda za svakog njenog građanina i kazna za one koji misle da su iznad zakona i jači od države“, poručio je Nikolić.

Na Konvenciji je izabran novi sastav Opštinskog odbora koji će u narednom četvorogodišnjem periodu, uz predsjednika i predsjednicu Foruma mladih i Foruma žena i predsjednike Mjesnih odbora, imati 37 članova.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Državni sekretari iz Socijaldemokratske partije, Amina Cikotić, Budimir Mugoša i Petar Odžić, podnijeli su ostavke na te funkcije u ministarstvima sporta i mladih, poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede i kapitalnih investicija.