Zirojević: Viši sud potvrdio da je dr Adžić nezakonito smijenjena

SD
 • Autor onogost.me
 • 22.12.2022. u 14:48
Viši sud u Podgorici potvrdio je presudu Osnovnog suda u Nikšiću kojom je utvrđeno da je direktorica Doma zdravlja Nikšić, dr Ljiljana Adžić, nezakonito smijenjena sa te funkcije, saopštio je portparol Socijaldemokrata Crne Gore (SDCG) Nikola Zirojević.

Dr Adžić je, kako podsjeća on, u najtežem periodu, u sred COVID krize, stupila na ovu funkciju.

“Nedugo nakon toga, način funkcionisanja Doma zdravlja u Nikšiću bio je primjer svim zdravstvenim institucijama kako funkcionisati u ovom kriznom periodu, a pacijenti niti u jednom trenutku nijesu ostali bez zdravstvene zaštite”, napisao je Zirojeić na Twitter-u-

Očigledno je da je dr Adžić, zbog pripadnosti SDCG , po njegovim riječima, postala još jedna “žrtva brutalnog revanšizma nove “oslobodilačke” vlasti”.

“A o njenom radu najbolje i danas govore Nikšićanke i Nikšićani, bez obzira na to kojoj političkoj opciji pripadali”, poručio je Zirojević.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. ДР Аџић је била по политичком кључу на мјесту директорице ДЗ Никшић, изгубила на изборе и нормално је да сама напушти функцију,да не буде смијењена

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić, kazao je da misli da ispunjava sve uslove za predsjedničku kandidaturu, te da bi volio da neko dokaže suprotno. U emisiji "Argumenti", na Televiziji Crne Gore (TVCG), pokazao je uvjerenje o prebivalištu u Podgorici od 2021. godine i poručio da nema ništa protiv da MUP provjeri sve navode. Na pitanje o koalicionom sporazumu sa Demokratama, Spajić je ocijenio da nema potrebe da se ulazi u predizbornu koaliciju, ali da očekuje podršku Alekse Bečića i Dritana Abazovića.
  Jedan od lidera Demokratsog fronta i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić biće kandidat na predsjedničkim izborima.