Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bajić nakon sjajnog izdanja Sutjeske: Krasi nas timska igra

KK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 25.10.2024. u 08:36
Trener Sutjeske Dragan Bajić kaže da je pobjeda njegove ekipe nad Vojvodinom poklon gradu Nikšiću i publici koja je došla da ih podrži.

Sutjeska je u okviru 3. kola ABA 3 lige ubjedljivo savladala Novosađane, pa je sada na skoru 2-1.

“Velika pobjeda za nas. Ja se nadam da su svi koji su došli da gledaju utakmicu zadovoljni. Šteta je što nije bilo TV prenosa, jer ostali ljubitelji košarke nisu mogli da uživaju. Bila je gromoglasna podrška i sigurno nam je puno značilo. Nadam se da će na narednim utakmicama biti još više”, izjavio je Bajić.

Sutjeska se za sve pitala na parketu…

“Spremali smo se ovih dana da pokušamo da neutrališemo tranziciju Vojvodine, gdje su jako moćni. Morali smo da budemo disciplinovani u napadu – kad smo bili disciplinovani, dolazili smo do lakih poena i otvorenih šuteva, kad smo bili ishitreni slijedila je kazna. Kontrolisali smo i njihov ofanzivni skok i to je jedan od faktora. Krasi nas timska igra, uvijek tražimo pas više i slobodnog igrača. Veliki je doprinos i igrača sa klupe, samo takvim pristupom i odnosom smo mogli doći do pobjede”, podvukao je Bajić.

Sutjeska će i u narednom kolu odmjeriti snage sa Vojvodinom, a meč u Novom Sadu zakazan je za 6. novembar.

Sutjeska očitala lekciju Vojvodini

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Crna Gora je porazom započela novi ciklus, Hrvatska je slavila (23:21) na debiju nove selektorke Suzane Lazović u meču u Prelogu koji je bio zatvoren za javnost.
    Dušan Simonović i u naredne četiri godine biće predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), jer je dobio većinu glasova na Izbornoj skupštini, koja je održana iza zatvorenih vrata Multimedijalne sale Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra.