Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

BK “Nikšić” najuspješniji na državnom prvenstvu

BK “Nikšić”
  • Autor onogost.me
  • 05.12.2023. u 08:06
Bokseri Nikšića osvojili su 13 medalja na pojedinačnom prvenstvu Crne Gore za sve uzraste, koje je održano proteklog vikenda u Beranama.

Nikšić je osvojio osam zlatnih, tri srebrne i dvije bronzane medalje. Miloš Roganović je proglašen za najboljeg boksera u uzrastu mladi, a BK”Nikšić” je dobio trofej za najuspješniji klub.

U uzrastu školaraca zlatnu medalju je osvojio Nikola Raičević, srebrnu Andrija Nikitović i Ivan Tijanić, a Luka Kovačević bronzanu medalju.

U uzrastu juniora zlatne medalje pripale su Jovanu Koljenšiću, Matiji Roganoviću i Marku Raduloviću. U istom uzrastu Andrija Rakojević je osvojio bronzanu medalju.

U uzrastu mladih zlatnu medalju je osvojili Miloš Roganović koji je ujedno proglašen i za najboljeg boksera u tom uzrastu, a takođe zlatom u tom uzrastu su se okitili Vuk Pavlović, Marko Raičević i Uroš Mićanović.

Srebro je osvojio Radisav Lončar.

“Bokseri Nikšića su nakon 23 godine opet najuspješniji na prvenstvu Crne Gore. Treneri Boško Drašković i Blažo Nikčević su zadovoljni učinkom. BK “Nikšić” je reorganizovan 2020. godine i za kratak period ostvaruje dobre rezultate”, kazali su iz tog bokserskog kluba.

Na prvenstvu je učestvovalo 90 takmičara iz 12 klubova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci