Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Brnović: Moglo je biti ubjedljivije, vjerujemo u prolazak

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 14.07.2023. u 07:53
Trener Sutjeske Nenad Brnović rekao je poslije utakmice sa Kosmosom da je njegova ekipa mogla ubjedljivije da slavi, ali da ipak vjeruje u prolazak u narednu rundu.

Sutjeska je sinoć na "DG Areni" savladala Kosmos iz San Marina 1:0, a jedini gol postigao je Božo Marković koji je ušao sa klupe u 58. minutu.

"Imali smo dvije šanse i da smo dali gol na vrijeme bilo bi nam mnogo lakše. Nijesmo dobro igrali u prvom poluvremenu. Drugo je bilo dobro, moglo je biti i ubjedljivije. Vjerujem da ćemo proći dalje. Sigurno da tamo idemo na pobjedu. Nedostajalo je više šuteva sa distance, jer se brane sa duplim blokom", izjavio je Brnović nakon utakmice.

Sličnog mišljenja je i desni bek Nikšićana Dragan Grivić koji je odigrao svih 90 minuta.

"Teška utakmica, znali smo da će se braniti. Moglo je da bude ubjedljivije. Pokazali su da su opasni iz kontre, ali ne bi trebalo da se strijepi za prolazak. Vjerujem, ipak, da ćemo u revanšu sačuvati mininalnu prednost", rekao je Grivić.

Revanš se igra za sedam dana na San Marinu.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Naša U-18 vaterpolo selekcija otputovala je sinoć u Argentinu, gdje će od 2. do 8. jula učestvovati na Svjetskom prvenstvu čiji je domaćin Buenos Ajres.
    Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić. u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala i Sektora policije posebne namjene, kao i Sektora granične policije, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene prema članovima organizovaniih kriminalnih grupa i operativno interesantnih lica, izvršili su pretrese na više lokacija u Nikšiću i lišili slobode dvije osobe.