Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bulatović ponovo u plavom dresu

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 26.01.2024. u 15:26
Za ekipu kraj Bistrice opet igra Darko Bulatović, saopšteno je iz Sutjeske.

Ovo je njegov treći povratak u klub od 2006. godine.

“Darko je svoju karijeru počeo na stadionu kraj Bistrice i za seniorski tim je u prvom mandatu igrao od 2006. do 2011. godine. Nakon toga je otišao u Poljsku, a zatim je nastupao za Čelik, Radnički Niš, Čukarički, Voždovac i islandski Akureyri, da bi se 2018. vratio u svoj matični klub”, saopšteno je iz Sutjeske.

Bulatović je u drugom navratu za “plave” nastupao od 2018. do 2021. godine i u tom periodu je debitovao i za reprezentaciju Crne Gore.

“Na ljeto 2021. je prešao u Vllazniju, a prije nego što će po treći put obući dres naše ekipe, branio je boje Kyzylzhara iz Kazahstana.

Iskusni defanzivac je u svojoj bogatoj karijeri odigrao više od 300 utakmica, a za “plave” je do sada upisao 140 nastupa u domaćim takmičenjima i Evropi”, navodi se u saopštenju Sutjeske.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    3

    1. Sutjeska 1945

      zar je moguće da dovode ljude koji su davno trebali biti u fudbalskoj penziji.Ko ovoga dovodi.Nestale pare ,potrošen budžet i za 2024 ,i onda dovode ljude koji će da igraju za minimalac,450 eura.Imacemo najstariju ekipu u evropi,prosek 35 god.Bruka od uprave i kluba.

    2. Браво Дарко.
      Увијек си био константан на терену и бескомпромисан борац у плаво бијелом дресу!!!

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Kriza u Željezari ne jenjava. Dok se traži investitor za zakup pogona u toj fabrici, radnici negoduju zbog kašnjenja zarada, a menadžment sa Elektroprivredom Crne Gore (EPCG) i resornim Ministarstvom traži model opstanka.
    Vlada je usvojila informaciju o polaznim osnovama za zaključivanje ugovora o kreditu za finansiranje projekta “Unapređenje crnogorske željeznice između Evropske investicione banke (EIB) i Crne Gore, kojim se odobravaju dalji pregovori o zaključivanju ugovora o kreditu od 40 miliona eura.