Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora bolja od Bugarske

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 24.03.2023. u 20:49
Fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je Bugarsku u Razgradu 1:0, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Strijelac jedinog pogotka bio je Nikola Krstović koji je pogodio u 70. minutu. Pobjedu je sačuvao Stefan Savić, pošto je u 90. minutu nakon udaraca Ruseva sa gol-linije izbacio loptu.

Crna Gora nije blistala u Razgradu, pogotovo je to bilo slabo izdanje u prvih pola sata, kada su Bugari imali dvije dobre šanse.

Ipak , preživjeli smo nakon pokušaja Grueva i Despodoova. Kod ovog prvog Mijatović je sjajno intervenisao…

Kako je vrijeme odmicalo naša selekcija se stabilizovala, u finišu prvog dijela propustile nekoliko dobrih prilika. Nisu bili precizni Savićević, Savić, Marušić…

Međutim, jeste Krstović – igrao se 70. minut, kada su Jovović i Jovetić izigrali odbranu domaćih, a igrač Dunajske Strede sa desetk metara poslao loptu u mrežu.

Bugari su u finišu napravili pritisak i u 90. minutu stigli do velike šanse. Rusev je šutirao sa desetak metara, ali je Savić iznikao, sa gol-linije izbacio loptu i sačuvao pobjedu.

Crnogorske fudbalere u ponedjeljak očekuje i duel sa Srbijom.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.