Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora bolja od Sjeverne Makedonije

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 25.03.2024. u 20:13
Fudbaleri reprezentacije Crne Gore večeras su savladali Sjevernu Makedoniju rezultatom 1:0.

Duel sa Sjevernom Makedonijom, kako je i najavio selektor Robert Prosinečki, počelo je deset novih igrača u odnosu na prijateljsku utakmicu sa Bjelorusijom – u startnoj postavi na oba susreta odigrana u Antaliji našao se samo kapiten Stevan Jovetić.

U prvom dijelu susreta protivnik je, uglavnom, pokušavao udarcima sa distance koji nisu bili velika prijetnja za Šarkića. Na drugoj strani, Camaj je u 26. minutu imao dobru priliku, nakon dodavanja Jovetića, ali je njegov pokušaj završio pored lijeve stative protivničkog gola. U 40. minutu, Vujačić je nakon kornera koji je izveo Camaj, udarcem glavom pokušao da pogodi mrežu protivnika, ali je lopta završila iznad prečke.

„Sokoli“ su na odmor ipak otišli sa golom prednosti – u posljednjem minutu prvog dijela, Camaj je izveo korner sa desne strane, Jovetić nadskočio sve u kaznenom prostoru i udarcem glavom zatresao mrežu rivala.

U nastavku naša selekcija došla je do većeg posjeda i kroz pas igru došla do prilika pred golom Stoleta Dimitrievskog. Pokušavali su Jovetić, Vladimir Jovović i Camaj, ali su protivnički defanzivci imali dovoljno koncentracije i spretnosti da u posljednjem trenutku zaustave pokušaje „sokola“.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Proteklog vikenda održana su dva prvenstva - Prvenstvo za mlađe seniore i Prvenstvo za poletarce. Takmičari džudo kluba Trebjesa i Straševina ostvarili su zapažene rezultate.