Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Da uživamo, da se nadmećemo, a zašto ne i da slavimo…

KSCG
  • Autor onogost.me
  • 09.09.2022. u 08:02
Crna Gora napravila je fantastičan uspjeh plasmanom među 16 najboljih selekcija Evrope. Težak je to put bio. Pun oscilacija i nervoze, ali i pun hrabrosti i petlje - svega onoga što najčešće fali našim selekcijama kad je najpotrebnije. Kao nagrada, stigle su karte za Berlin i meč sa domaćinom Njemačkom.

Mnogo se naša selekcija potrošila u duelu sa Gruzijom, ali vrijedjelo je svake kapi prolivenog znoja.

Šta nam sada donosi duel sa Njmačkom?

Osim istorijskog plasmana među košarkaški krem Evrope, donosi nove minute uživanja, strepnje i nade da li će Dubljević i drugari moći da naprave podvig protiv favorizovanog domaćina i jednog od favorita za medalju.

Tim menadžer crnogorskih košarkaša Goran Jeretin kazao je da je cilj na Evropskom prvenstvu ispunjen, ali da “crveni” protiv Njemačke vide svoju šansu.

“Njemačka je ozbiljna ekipa, opet će biti puna hala, ali mislim da nama prija to i očekujem još jednu našu dobru igru. Radović je postavio dota stvari kako treba. Poremetila nas je povreda Ivanovića, koncepcija se mijenjala iz dana u dan, ali smo izvukli maksimum. Hemija u ekipi je odlična i rezultat je došao. Ovakav meč će za većinu igrača biti najveći u karijeri. Nadam se da će imati dosta koncentracije i dati sve od sebe da prođu dalje”, kazao je Jeretin

Ovi momci su pokazali da znaju i da žele, a ako se malo i poslože kockice zašto se i ne nadati uspjehu.

Na kraju, već su dovoljno učinili, pa neka sada u košarci uživaju, nek’ se nadmeću, a zašto ne i da slave.

Crna Gora sjutra ispred malih ekrana u 18h.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Podrska momcima i trenerima!❤🇲🇪 a portalu Onogošt.me cestitke za profesionalno izvještavanje. Ostanite na nivou i kad sportista poklekne, sport je to.👍

      1. Poštovana Rajna, hvala Vam na pohvalama, znače i obavezuju da budemo na visini profesionalnih zadataka. Nije lako, nekad se i greške potkradu, ali nikad zlonamjerno. Pratite nas i dalje i budite dio portala sa Vašim sugestijama, predlozima, savjetima… Portal Onogošt je zamišljen da kreira sadržaje zajedno sa svojim čitaocima. Srdačan pozdrav!

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Košarkaši Sutjeske su u Širokom Brijegu savladali Helios 74:53 i napravili veliki korak ka plej-ofu NLB ABA2 lige.