Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

David Mirković u idealnoj petorci Evropskog prvenstva B divizije

KSCG
  • Autor onogost.me
  • 31.07.2023. u 15:06
Crnogorski juniorski košarkaški reprezentativac, David Mirković izabran je u idealnu petorku Evropskog prvenstva B divizije, koje je juče završeno u Portugalu.

Crna Gora je na tom šampionatu osvojila treće mjesto.

Mladi Nikšićanin je na šampionatu u prosjeku postizao 15,8 poena, uz devet skokova, 3,3 asistencije i 1,1 ukradenu loptu po utakmici.

Pored Mirkovića, članovi idealne petorke su Roberts Blums (Letonija), koji je proglašen za najkorisnijeg igrača, zatim Noa Meusen (Belgija), Ruben Prej (Portugal) i Aleksandar Gavaljugov (Bugarska).

Izvor: Vijesti.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U sali Nikšićkog pozorišta večeras će biti upriličen koncert folklornih ansambala Kulturnog centra Vrbas i JU ''Zahumlje'' Nikšić.
    U Nikšiću tokom tri dana, u okviru projekta „Zajednički odgovor“, organizovane su obuka i interventna vježba na temu ''Spašavanje u slučaju poplava uz upotrebu čamaca'' za pripadnike službi zaštite i spašavanja iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a u cilju jačanja spremnosti za spasilačke intervencije, kao i unapređivanja prekogranične saradnje, saopštili su iz nevladine organizacije FORS Montenegro.
    U sali "Zahumlja" večeras, sa početkom u 20 časova, a u okviru manifestacije "Dani Svetog Vasilija Ostroškog", biće upriličena promocija sabranih djela književnika Mira Vuksanovića.