Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Decenija RK Trebjesa Bemaks: „Postajemo sve veća i snažnija baza nekih novih „lavica“

RK Trebjesa Bemax
  • Autor onogost.me
  • 25.12.2023. u 12:15
Sumirajući godinu za nama iz RK Trebjesa Bemaks, kažu da u godini kada obilježavaju 10 godina postojanja, bilježe sjajne rezultate.

“Nakon 10 godina rada smatramo da smo, prije svega rezultatima, ali i drugim prigodnim načinima, obilježili jubilej, i čvrsto zakoračili u novu eru razvoja našeg kluba”, kazali su iz RK Trebjesa Bemaks povodom decenije rada kluba.

„RK Trebjesa Bemax je, od prvog dana rada, klub prepoznat po posvećenom radu sa mladim generacijama, i posledično, iz godine u godinu, postajemo sve veća i snažnija baza nekih novih „lavica“ – potpuno smo sigurni u to, i sa tom mišlju počinje svaki naš radni dan u sali, svaki trening – svaki korak koji napravimo na dobro i u korist djece koja stiču rukometna, ali i druga znanja u našem klubu“, kazao je trener kluba Miloš Perović.

Napominje da njihov rad i vizija sve više nailaze na podršku i razumijevanje crnogorske javnosti, te je sve veći broj prijatelja i sponzora kluba, čime uslovi za „medvjedice“ bivaju sve bolji i omogućavaju njihov sve jači napredak.

„U 2023. godini smo na naše veliko zadovoljstvo, potpisali generalni sponzorski ugovor sa kompanijom “Bemax”, gdje se želimo posebno zahvaliti njihovim predstavnicima na razumijevanju, podršci i izuzetnoj poslovnosti. Rezultati koji potvrđuju gore navedene želje, ali i projekcije, ove godine nijesu izostali, naprotiv… Osvrnućemo se samo na, upravo završeni, jesenji dio prvenstva u zvaničnim ligama Crne Gore. RK Trebjesa Bemax je uzela učešće u 3 od 4 zvanične rukometne ženske lige Crne Gore i ostvareni su sljedeći rezultati: mlađa pionirska liga za 2010. i mlađe – šampioni Crne Gore, za prvi dio sezone – 1 poraz, pionirska liga za 2008. godiste i mlađe – šampioni Crne Gore, za prvi dio sezone – bez poraza, II Crnogorska liga za seniorke – šampioni Crne Gore, za prvi dio sezone – bez poraza, Kup Crne Gore- plasman u osminu finala“, naveo je Perović.

Čestitao je našoj ženskoj reprezentaciji na osvojenom 7. mjestu na planeti i učesće na olimpijskom kvalifikacionom turniru.

„Uspjeh koji daje volju svim novim generacijama djevojčica, koji otvara put, i koji potvrđuje da ništa nije nemoguće, ukoliko dovoljno zeliš i uporno radiš. U tom duhu, šaljemo posebne čestitke za našu Tanju Ivanović, koja je bila naša „medvjedica“, a sada kao dio reprezentacije hrabro krči put i bori se za svoje mjesto pored iskusnijih „lavica“ – ponosni smo, na Tanju i sve njih“, poručio je Perović.

Zahvalio je na saradnji Opštini Plužine i što kroz novi projekat imaju mogućnost da promovišu rukomet djevojčicama u toj opštini.

„Posebnu zahvalnost dugujemo svim roditeljima naših „medvjedica“, koji su kroz Udruženje roditelja našeg kluba bili aktivni i produktivni ove godine više nego ikada“, kazao je Perović.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Najbolji crnogorski šahisti bore se od danas se do 4. maja u Herceg Novom za trofeje u Premijer, Prvoj, Ženskoj i Pionirskoj ligi Crne Gore, saopšteno je iz Šahovskog saveza.
    U okviru 32. kola Meridjanbet Prve crnogorske lige igra se derbi u Podgorici, gdje će Sutjeska gostovati Budućnosti.
    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.