Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Drašković pozvao 25 omladinaca na pripreme u Podgorici

  • Autor onogost.me
  • 11.09.2022. u 20:14
Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković objavio je spisak igrača koji će naredne sedmice boraviti na pripremama u Podgorici.

Na spisku je 25 igrača – golmani: Filip Domazetović (Budućnost), Šaban Kolić (Nasional, Portugal), Petar Bobičić (Podgorica); odbrana: Damjan Dakić (Budućnost), Emin Kujović (Keln, Njemačka), Đorđe Pešukić, Nikola Vuković, Matije Badnjar (Mladost DG), Nihad Balić (Jedinstvo), Andrija Radonjić (Kom), Balša Medenica (OFK Vršac, Srbija); vezni red: Aleksa Ćetković, Viktor Đukanović (Budućnost), Dragan Miranović (Zeta), Nemanja Carević (Petrovac), Luka Lečić (Crvena zvezda, Srbija), Lazar Stanišić (Dečić), Danijel Nikolić (Mornar), Petar Aničić (Sutjeska), Uroš Bulatović (Rudar), Nikola Radusinović (Podgorica); napad: Vladimir Perišić (Budućnost), Lazar Knežević (Kom), Bojan Pavićević (Dečić).

Kandidati za omladinsku reprezentaciju u Podgorici će trenirati od 12. do 19. septembra. Nakon odrađenih priprema, selektor Drašković će skratiti spisak i odretiti igrače koji će konkurisati za nastup u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na turniru će, osim Crne Gore, učestovati i domaćin Danska, Engleska i Gruzija. Turnir će trajati od 21. do 27. septembra.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
    Na prvom zvaničnom Evropskom kupu za starije pionire i pionirke u Sarajevu, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su dvije zlatne i dvije bronzane medalje.