Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

FSCG: Za dan pomjereni mečevi CFL

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 15.05.2023. u 15:39
Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore donijela je odluku o pomjeranju utakmica 35. kola Meridianbet 1. CFL i Druge lige Crne Gore za nedjelju, 21. maj 2023. godine, saopšteno je iz FSCG.

Odluka o pomjeranju utakmica za jedan dan donijeta je na osnovu komunikacije sa Upravom policije i njihove molbe vezane za organizacione aranžamane predviđene za njihove aktivnosti 20.05.2021. godine.

“Shodno Pravilniku o fudbalskim takmičenjima i Propozicijama, svi mečevi Meridianbet 1. CFL počeće u 18:00 časova, dok će se utakmice Druge lige igrati sa početkom u 16:30 časova.

Novi termini odigravanja utakmica 35. kola uslovili su pomjeranje termina odigravanja posljednjeg kola, pa je Komisija donijela odluku da se umjesto 24. maja mečevi 36. runde Meridianbet 1. CFL i Druge lige Crne Gore odigraju 25. maja. Početak utakmica Meridianbet 1. CFL predviđen je za 18:00 časova, dok je početak utakmica Druge lige Crne Gore zakazan za 16:30 časova.

Komisija za takmičenje odredila je i nove termine odigravanja mečeva baraža za popunu Meridianbet 1. CFL. Shodno novom rasporedu prvi mečevi baraža odigraće se 30. maja, dok su revanš mečevi zakazani za 3. jun 2023. godine”, ističu iz FSCG.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
    Na prvom zvaničnom Evropskom kupu za starije pionire i pionirke u Sarajevu, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su dvije zlatne i dvije bronzane medalje.