Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Adrović: Imamo kvalitetnu ekipu, srećan sam što sam opet tu

117229173_389167148714256_669334054635451518_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 03.08.2020. u 05:51

Posljednji igrač koji je u ovom prelaznom roku stigao kraj Bistrice je Admir Adrović, golgeter koji je u Prvoj Telekom crnogorskoj ligi postigao do sada 102 gola.

On je u Sutjesku stigao iz OFK Titograd, a za „plave“ je već nastupao od 2008. do 2010. godine.

“Srećan sam što sam se vratio u klub u kojem sam se afirmisao i stekao igračko ime. Sigurno je da ću dati sve od sebe da budem onaj pravi i da dobrim igrama opravdam ukazano povjerenje i tako pomognem klubu da ostvari što bolje rezultate na sva tri fronta”, naveo je Adrović.

Pored njega, u klub su još stigli Milivoje Raičević, Nikola Stijepović i Filip Mitrović, a ugovori su produženi sa Markom Ćetkovićem, Damirom Kojaševićem, Božom Markovićem, Stefanom Cicmilom, Draganom Grivićem i Novicom Erakovićem.

“Imamo izuzetno kvalitetnu ekipu. Sada je bitno da se dobro spremimo i zadržimo dobru atmosferu koja već godinama krasi ovu ekipu, a sa ovakvim igračima i stručnim štabom sigurno da moramo ići na osvajanje oba trofeja”, kazao je Adrović za Onogošt.

Sutjeska će u narednu nedjelju saznati svog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, sa kojim će se sastati 27. avgusta.

“Sutjeske je prošle sezone imala zapaženu ulogu u Evropi, pa ćemo se truditi, bez obzira ko nam bude rival, da i ovoga puta opravdamo očekivanja i dobrim igrama što duže ostanemo na evropskoj sceni i obradujemo brojne navijače”, zaključio je on.

“Plavi” novu sezonu počinju 15. avgusta, kada će u okviru 1. kola Prve Telekom lige na svom stadionu dočekati ekipu Petrovca.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.