Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bez golova u derbiju

portalska
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2015. u 18:33

U derbiju 7. kola CFL, fudbaleri Sutjeske i Budućnosti su igrali bez golova 0:0. Podjela bodova je najrealniji ishod u današnjem meču gdje ni jedan tim nije pružio očekivano. 

Veoma siromašnu igru smo vidjeli u prvom poluvremenu, kada nije bilo ozbiljnijih prliika ni sa jedne ni sa druge strane. Tek poneki pokušaji iz daljine, koji su završavali van okvira gola, su sve što je učinjeno u prvih 45 minuta. Tokom drugog dijela igre treneri oba tima su napravili nekolike izmjene, koje su uticale da igra bude nešto zanimljivija.  Uvođenje u igru Bulajića, a potom i Kordića donose Sutjesci nešto konkretniju igru.Prvo se Lončar  u jednoj akciji našao sam pred golom gostiju, ali je njegov šut završio pored lijeve stative. Nedugo zatim u sličnoj situaciji se našao i Japanac Inuma, koji šutira pored gola. Imali su Nikšićani inicijativu  tokom većeg dijela drugog poluvremena, ali golman gostiju Ljuljanović nije imao mnogo posla. Pred sam kraj meča bilježimo i stoprocentnu priliku Budućnosti, ali je iskusni čuvar mreže Poleksić bio na visini zadatka. U neatraktivnoj igri, bez mnogo prilika, ni sudija Aleksandar Marković nije imao mnogo posla, Ekipi Sutjeske je ovo tek osmi bod, i trenutno dijeli  sedmo, osmo i deveto mjesto sa ekipama Budućnosti  i Lovćena kojeg dočekuju u narednom kolu na svom terenu. Osmo kolo je na program 26. septembra.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.