Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Čelik gostovanjem u Rožajama nastavlja takmičenje u Drugoj ligi

28832809_10155309286122727_898111203_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 07.03.2018. u 09:01

Drugoligaški fudbalski karavan danas nastavlja takmičenje utakmicama 18. kola, u okviru kojih će ekipa Čelika gostovati fudbalerima Ibra.

“Metalurzi“ su jesenji dio završili na posljednjem mjestu sa svega pet osvojenih bodova, odnosno jednom pobjedom, dva remija i 14 ostvarenih poraza, pa nikšićki drugoligaš ima i te kako težak zadatak da ovog proljeća sačuva taj status.

U opasnoj zoni su još Cetinje, koje ima šest bodova i nalazi se na 11. poziciji, kao i desetoplasirano Jedinstvo. Bjelopoljci su u mnogo boljoj poziciji jer imaju čak 17 bodova.

Odmah iznad ovih ekipa je današnji protivnik Čelika, sa 18 sakupljenih bodova i ambicijom da se eventualnim trijumfom udalji od opasne zone.

U redove nekadašnjeg osvajača Kupa Crne Gore je tokom pauze stiglo nekoliko pojačanja, pa se očekuju bolja izdanja od nikšićke ekipe u ovom dijelu takmičenja, ali svakako da ih čeka nimalo lak posao već od utakmice u Rožajama.

Meč između Ibra i Čelika igra se od 14.30h, a u isto vrijeme biće odigrani i ostali susreti 18. kola u kojima se sastaju Lovćen – Otrant, Berane – Jezero, Mladost Lješkopolje – Jedinstvo, Igalo – Bokelj i Mornar – Cetinje.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.