Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Čelik pobijedio, Marković nastavlja sa ”rešetanjem”

markovic_celik
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.11.2016. u 07:08

Novim het-trikom, drugim u sezoni, napadača Čelika Boža Markovića, nikšićki drugoligaš je došao do trijumfa nad ekipom Bratstva, koje je savladao rezultatom 3:2.

Iako su gosti vodili sa 2:0 sve do 79. minuta, kada se činilo da će sva tri boda da odu iz Nikšića, glavni džoker plavo-crvenih u ovoj sezoni, preuzeo je stvar u svoje ruke i za svega deset minuta svojoj ekipi donio peti trijumf u sezoni.

U sastavu “metalurga”, kojem ne cvjetaju ruže od starta takmičenja, Marković se izdvojio svojim partijama i golgeterskim učinkom.

U ekipi koja je postigla 14 golova u dosadašnjih 15 kola, 27-godišnji napadač je postigao ukupno devet.

Bivši igrač Sutjeske, Mornara, Mladosti i Dečića je i protiv Grafičara u 10. kolu, kada je Čelik takođe slavio sa 3:2, postigao het-trik, dva gola je postigao u susretu sa Bratstvom, dok je jedan gol upisao protiv Igala prije dvije sedmice.

Strijelci za gostujuću ekipu bili su Periša Pešukić i Aleksandar Raičković.

Čelik ostaje na pretposljednjem mjestu i nakon ovog kola, dok će u narednom, koje je na programu 20. novembra gostovati u Beranama istoimenoj ekipi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.