Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Debakl ”sokola” u Skoplju

fudbaleri-crne-gore3
reprezentacija.me
  • Autor onogost.me
  • 12.11.2015. u 20:19

Fudbalska reprezentacija Crne Gore doživjela je ubjedljiv poraz večeras u prijateljskom meču sa reprezentacijom Makedonije rezultatom 4:1 (3:0). 

Ako su postojale i male šanse da ova selekcija, pod vođstvom selektora Brnovića, može na dostojan način završiti ovu godinu, i pobjedom koliko toliko popravi utisak od neuspjeha u kvalifikacijama, sve su potopljene već poslije prvih 45 minuta. Nesigurna igra u odbrani i bez konkretne ideje u napadu glavne su odlike igre crnogorske reprezentacije.

Od 34. do 41. minuta Makedonci su uspjeli tri puta zatresti mrežu Poleksića. Kapiten Vančo Šikov je iskoristio odbijenu loptu i golom u 34. minutu doveo domaću selekciju u vođstvo. Tri minuta kasnije Trajkovski iz penala postiže drugi gol za svoju selekciju, da bi četiri minuta poslije toga Trajkovski poslije kontre postigao i svoj drugi a za Makedonce treći gol na meču. U drugom dijelu smo vidjeli po jedan gol na obje strane. Prvo je Trajkovski svojim trećim golom u 64. minutu povisio na 4:0, da bi Jovetić pred sam kraj susreta, u 89. minutu, postigao počasni gol za Crnu Goru, što je bio i konačan rezultat meča.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.
Fudbalska reprezentacija Crne Gore neće 9. septembra protiv Velsa, u meču 2. kola Lige nacija, moći da igra na stadionu pod Goricom, koji je zbog katastrofalnog stanja terena pod suspenzijom već skoro mjesec dana dana i koja nije skinuta ni nakon posljednje Uefine inspekcije.
Sutjeska je savladala Bokelj na Stadionu pod Vrmcem rezultatom 3:0 u susretu 5. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.