Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Derbi bez pobjednika

13978260_10210031246246937_1505650015_o
Ivan Banović
  • Autor onogost.me
  • 05.11.2016. u 16:51

U derbiju kola, koji je odigran na stadionu kraj Bistrice, Sutjeska je igrala neriješeno 1:1 protiv ekipe Mladosti.

Kvalitetna i borbena igra za domaće uslove viđena je večeras na stadionu Sutjeske, gdje su “plavi” bili bolji rival, naročito u drugom dijelu, ali nijesu uspjeli realizovati svoje prilike, pa su se akteri na kraju morali zadovoljiti podjelom bodova.

Dosta uzbuđenja bilo je u uvodnim minutima igre, kada su viđena jedina dva gola na meču. Gosti su poveli nakon greške u odbrani Sutjeske u 7. minutu kada priliku da postigne gol koristi Vlaisavljević. Nije mnogo trajala radost "romantičara", jer je samo nakon četiri minuta igre Dejan Zarubica fenomenalnim golom iz slobodnog udarca donio izjednačenje svojoj ekipi. Do kraja prvog dijela Sutjeska je imala blagu inicijativu, ali je rezultat ostao nepromijenjen. 

U drugom poluvremenu mnogo bolja igra domaćih igrača, koji su stvorili nekoliko izglednih prilika. Prva ozbiljnija viđena je u 64. minutu, kada je Igor Ivanović iskosa sa desne strane gađao u suprotan ugao, ali lopta završava pored Ljuljanovićevog gola.  Isti igrač je imao priliku I u 71. minutu, kada je njegov šut završio preko gola.  Tri minuta kasnnije zaprijetio je strijelac izjednačujućeg gola Zarubica, ali bez uspjeha.Najbolju priliku je imao Bojan Božović u 80. minutu, kada je golman gostiju uspio da ukroti njegov šut. U samom finišu Mladost je imala priliku iz slobodnog udarca kada je Giljen bio siguran i sačuvao svoju mrežu.

Nakon ovog kola ekipa Nebojše Jovovića ima 20 bodova i nalazi se na diobi četvrtog i petog mjesta na tabeli sa ekipom Dečića.

Sada prvoligaše očekuje dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, pa će 14. kolo biti na programu 16. novembra kada će Sutjeska gostovati ekipi Bokelja u Kotoru.

U ostalim mečevima 13. kola CFL-a postignuti su sledeći rezultati:

Iskra – Grbalj 0:1

Budućnost – Petrovac 5:0

Dečić – Jedinstvo 2:1

Rudar – Lovćen 1:1                                                                                                                                                                       

Zeta - Bokelj 1:0

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.