Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Derbi pod Goricom

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 28.10.2023. u 10:27
Budućnost i Sutjeska sastaće se danas u 18.30h na Gradskom stadionu u Podgorici, u okviru 14. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Prvi derbi u sezoni pripao je Podgoričanima (2:1).

“To je utakmica kada forma, statistika, tabela i ostalo – padaju u vodu. Nadam da će naša ekipa uspjeti da ponovi partije iz prethodnih derbija i da napravimo dobar rezultat. U ovakvom meču nema favorita – i ovdje volja želja i inspiracija odlučuju, uz malu dozu sreće”, kazao je trener “plavih” Mladen Milinković.

Sutjeska nije savladala najvećeg rivala već 10 utakmica, računajući prvenstvo i Kup.

“Dobro se poznajemo, igrali smo i nedavno… Dobro smo se spremili za ovaj meč, na raspaloganju imamo kompletan sastav.Našu šansu vidim u tome što smo napravili kontinuitet treninga, igara, uigranosti, homogenosti, kao i u atmosferi koja vlada kod nas”, kazao je trener Nikšićana Vladimir Janković.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Kriza u Željezari ne jenjava. Dok se traži investitor za zakup pogona u toj fabrici, radnici negoduju zbog kašnjenja zarada, a menadžment sa Elektroprivredom Crne Gore (EPCG) i resornim Ministarstvom traži model opstanka.
    Vlada je usvojila informaciju o polaznim osnovama za zaključivanje ugovora o kreditu za finansiranje projekta “Unapređenje crnogorske željeznice između Evropske investicione banke (EIB) i Crne Gore, kojim se odobravaju dalji pregovori o zaključivanju ugovora o kreditu od 40 miliona eura.
    U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.