Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Derbi: Sutjeska – Budućnost

ovov
  • Autor onogost.me
  • 19.09.2015. u 07:38

Danas se kraj Bistrice igra derbi kola, u kojem Sutjeska dočekuje ekipu Budućnosti. Iako  se u ovom trenutku ne nalaze u vrhu tabele, meč između ova dva tima je tradicionalno pobuđivao veliko interesovanje.

 I domaćini i gosti, iako se nalaze u donjem dijelu tabele, pretenduju na sam vrh, tako da se oba tima nadaju da eventualnom pobjedom u današnjem meču mogu krenuti u pobjedničku seriju, Sigurno neće biti kalkulisanja jer remi ne znači mnogo  nijednoj ekipi, pa se može očekivati napadački fudbal, i dosta golova, jer je objema ekipama pobjeda neophodna, da bi se odvojili sa dna tabele.

“Utakmica protiv Budućnosti je svakako najveći crnogorski derbi i samim tim moramo biti maksimalno spremni i motivisani. Očekujem pobjedu, kako zbog nas i našeg samopouzdanja za nastavak takmičenja, tako i zbog navijača koji su to itekako zaslužili. Nadam se da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina jer nam je potrebna. Ocekujem da ćemo sa njima kao dvanaestim igračem osvojiti tri boda”, optimističan je u svojoj izjavi za portal Srđan Kosović, prvotimac Sutjeske.

S obzirom da su  ”Vojvode” i “Varvari” najaktivniji navijači u Crnoj Gori, očekuje se i da na tribinama bude zanimljivo, u nadi da će navijanje proteći u fer i korektnoj atmosferi. Meč između Sutjeske i Budućnosti, igra se od 15:30 časova, a s obzirom na lijepo vrijeme koje najavljuju za danas, očekuje se i dobra posjećenost. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.