Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kadeti i omladinci upisali nove bodove

smanjena_kadeti_2
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.11.2015. u 17:33

U utakmicama 16. kola kadetske i omladinske lige koje su odigrane proteklog vikenda, fudbaleri Sutjeske su ostvarili nove pobjede na svom terenu. 

Omladinci su savladali Kom rezultatom 2:1, i posle 16 odigranih utakmica zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 35 bodova, koliko ima i trećeplasirani Grbalj, uz utakmicu manje. Golove za Sutjesku su postigli Nemanja Nikolić u 27. i Bojan Vukićević u 86. minutu, dok je gol za Kom postigao Luka Vlahović u 88. minutu. Narednog vikenda omladinci Sutjeske gostuju ekipi Bratstva.

Kadeti su pružili sigurnu igru i slavili sa ubjedljivih 3:0 protiv ekipe Igala i trenutno dijele prvo i drugo mjesto sa ekipom Zete sa 42 osvojena boda. Golove za plave su postigli Aleksa Marušić u 30., Ivan Mićunović u 44. i Milutin Osmajić u 63. minutu. Mijanovićeva ekipa u 17. kolu gostuje ekipi Grafičara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske slavili su na gostovanju Otrantu rezultatom 1:3 i odličnom igrom otvorili novi debi Milije Savovića na čelu stručnog štaba.
Vasilije Adžić zbog povrede nije ovog mjeseca debitovao za ,,A“ reprezentaciju Crne Gore, ali sada je spreman da zakorači na veliku klupsku scenu – Korijere delo sport piše da će supertalentovani fudbaler u subotu protiv Empolija debitovati za Juventus.