Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kadeti i omladinci upisali nove bodove

smanjena_kadeti_2
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 24.11.2015. u 17:33

U utakmicama 16. kola kadetske i omladinske lige koje su odigrane proteklog vikenda, fudbaleri Sutjeske su ostvarili nove pobjede na svom terenu. 

Omladinci su savladali Kom rezultatom 2:1, i posle 16 odigranih utakmica zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli sa 35 bodova, koliko ima i trećeplasirani Grbalj, uz utakmicu manje. Golove za Sutjesku su postigli Nemanja Nikolić u 27. i Bojan Vukićević u 86. minutu, dok je gol za Kom postigao Luka Vlahović u 88. minutu. Narednog vikenda omladinci Sutjeske gostuju ekipi Bratstva.

Kadeti su pružili sigurnu igru i slavili sa ubjedljivih 3:0 protiv ekipe Igala i trenutno dijele prvo i drugo mjesto sa ekipom Zete sa 42 osvojena boda. Golove za plave su postigli Aleksa Marušić u 30., Ivan Mićunović u 44. i Milutin Osmajić u 63. minutu. Mijanovićeva ekipa u 17. kolu gostuje ekipi Grafičara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.
Fudbalska reprezentacija Crne Gore neće 9. septembra protiv Velsa, u meču 2. kola Lige nacija, moći da igra na stadionu pod Goricom, koji je zbog katastrofalnog stanja terena pod suspenzijom već skoro mjesec dana dana i koja nije skinuta ni nakon posljednje Uefine inspekcije.
Sutjeska je savladala Bokelj na Stadionu pod Vrmcem rezultatom 3:0 u susretu 5. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.