Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kup CG: Sutjeska sa najvećim rivalom za finale

58793248_293193594967929_7113947923720699904_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 01.05.2019. u 06:08

Fudbaleri Sutjeske i Budućnosti odigraće danas peti meč u ovoj sezoni i ujedno riješiti putnika u finale najmasovnijeg takmičenja.

Prvi susret dva najveća crnogorska kluba odigran je bez golova, pa će konačna odluka pasti danas kraj Bistrice. Nedavno su ove dvije ekipe odigrale i susret u okviru Prve lige, u kojem takođe nije bilo pobjednika, pa se kao i do sada, očekuje neizvjestan duel na Gradskom stadionu u Nikšiću.

Ova dva tima vode trku za pehar i u prvenstvu, ali Sutjeska ima velikih sedam bodova prednosti, koje će izabranici Branka Brnovića veoma teško stići. Samim tim podgorički “plavi” će spas sezone tražiti u Kupu i sigurno da će uložiti sve napore da danas naprave pozitivan rezultat.

Ukoliko trijumfuje, nikšićka ekipa će imati priliku da se u maju mjesecu bori za duplu krunu, ali pred sobom ima danas veoma težak ispit, pa su iz kluba još jednom apelovali da navijači i ljubitelji fudbala dođu u što većem broju.

Duel između Sutjeske i Budućnosti igra se od 16.30h. U isto vrijeme će početi i duel između Petrovca i Lovćena, a prvi meč ovih rivala završen je takođe bez pobjednika (1:1).

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crna Gora je dobila sedmog fudbalskog prvaka u istoriji - u derbiju 35. kola Meridianbet Prve lige, Dečić AdmiralBet je u Nikšiću savladao Sutjesku 1:0 i stekao nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Mornar i Budućnost.