Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kup i Evropa u paketu: Sutjeskina noć pod Goricom!

unnamed-133-1000x555
Miloš Prodanović
  • Autor onogost.me
  • 31.05.2017. u 20:36

Sve je gotovo. Pehar osvajača Kupa Crne Gore stiže u Nikšić. Zasluženo. Kao nagrada stiže i plasaman u kvalifikacije za Ligu Evrope. 

Apsolutna dominacija fudbalera Sutjeske tokom gotovo čitavog meča protiv tima iz Radanovića. Od prvog sudijskog zvižduka vidjelo se koliko je izabranicima Nikole Rakojevića stalo da se domognu titule nacionalnog Kupa, ali i kvalifikacija za Ligu Evrope.

U prvom poluvremenu Grbalj blijed, neprepoznatljiv, s druge strane Sutjeska je polako nametala ritam, prijetila i u finišu prvog poluvremena preko Ivana Boškovića imala stoprocentnu šansu, ali je njegov šut završio pored lijeve stative golmana Carevića.

U nastavku Grbalj je meč otovrio prividnom dominacijom, ali bez konkretnijih rezultata. Nakon kraće pauze zbog ubačenog suzavca, meč je nastavljen na najbolji mogući način za „plave“, pogotkom najboljeg igrača večerašnjeg meča, Milana Vlaisavljevića za, ispostaviće se, konačnih i velikih 1:0 za četu Nikole Rakojevića.

Sutjeska je prvi put osvojila nacionalni Kup, upisala još jednu lijepu stranicu klupske istorije i na kraju puna samopouzdanja kreće u misiju koja se zove Liga Evrope.

Sada se samo čeka žrijebanje parova 1. kola kvalifikacija, 19. juna u Nionu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.