Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kup meč protiv Bratstva zagrijavanje za Budućnost

aco_nedovic
  • Autor onogost.me
  • 16.09.2015. u 07:55

Sutjeska će danas, nakon blijede prvenstvene epizode u Pljevljima, pokušati da konsoliduje redove u kup meču protiv Bratstva. Trener, Aleksandar Nedović, očekuje siguran prolaz.

„Mi ćemo pokušati kroz kup takmičenje da se iskupimo za loš start u prvenstvu. Nastojaćemo da doguramo što više u tom takmičenju, tako da očekujemo prolaz protiv Bratstva. Prvenstvo je sa
druge strane dugo, i očekuju se svakako i usponi i padovi.” – naveo je trener Nikšićkog prvoligaša.

Fudbaleri Sutjeske su jučerašnji dan iskoristili za detaljnu analizu meča sa Rudarom u kojem su poraženi rezultatom 4:1.

Kao glavni razlog za loš rezultat u meču sa šampionom trener Nedović navodi nedostatak nekoliko standardnih prvotimaca.

“Mi smo ove sezone ostali bez devet prvotimaca, dok nam se povrijedio i najbolji igrač Kovačević. Imali smo u zadnje vrijeme dosta pehova sa povredama, mada u njima ne tražimo alibi jer je to sastavni dio posla. Bili smo uskraćeni u zadnjem meču i za Šofranca i Stijepovića, kao i za Japanca Masata“, izjavio je Nedović za portal Onogošt.

U narednom ligaškom meču dočekuju Budućnost.U taboru bivšeg šampiona se nadaju da će za susret sa Podgoričanima biti u kompletnom sastavu. “Promjene će svakako biti. Očekujem da će Masato moći da odigra makar pola sata. Dok će na raspolaganju biti i Šofranac i Stijepović. Tri igrača su svakako značajna i sigurno je da će igra protiv Budućnosti biti na mnogo većem nivou“, kaže za kraj razgovora strateg plavih.

I pored očekivanja navijača, još uvijek nije sa sigurnošću potvrđeno da će meč sa Podgoričanima biti odigran pod reflektorima.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.