Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lončar: Ova pobjeda će nam biti vjetar u leđa

42390829_538756753230476_3271483637404532736_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 24.09.2018. u 07:03

Fudbaleri Sutjeske upisali su juče četvrti trijumf u novoj sezoni, nakon što su na svom stadionu savladali najvećeg rivala, ekipu Budućnosti rezultatom 2:1.

Golove vrijedne pobjede za “plave” postigli su Darko Bulatović i Nemanja Nedić, a ovaj trijumf im je donio plasman na treću poziciju na tabeli, a sigurno je da će pozitivno uticati i na samopouzdanje ekipe koja u ovoj sezoni brani naslov prvaka države.

Svoj doprinos u ovoj pobjedi dao je i Stefan Lončar, koji je nakon meča u razgovoru za naš portal kazao da je njegov tim zasluženo slavio i da se odmah okreće narednoj obavezi.

“Ovo je za moju ekipu veoma bitna pobjeda, koja će nam svakako biti vjetar u leđa. Mislim da smo potpuno zasluženo slavili, jer smo više željeli da pobijedimo. Ovaj derbi je tako završen u našu korist, a sljedeći korak je Mornar, koji će biti naš naredni rival u prvoj ligi i sada se maksimalno fokusiramo na taj duel”, istakao je Lončar.

Sutjeska utakmicu desetog kola igra u subotu 29. septembra, a rival će joj biti novi član Prve lige, ekipa barskog Mornara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.