Mališani ”Vemblija” u avgustu na turniru u Bugarskoj

vembli_matovic1
Škola fudbala Vembli Matović
  • Autor onogost.me
  • 20.07.2016. u 06:08

Škola fudbala Vembli Matović učestvovaće na prestižnom turniru ''Bansko Kup'', koji će se od 19. do 25. avgusta održati u Bugarskoj.

”Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv organizatora. Predstavljaćemo fudbalski Nikšić i fudbalsku Crnu Goru, s obzirom da ćemo biti jedina ekipa iz naše države”, kažu ponosno iz ovog fudbalskog kluba.

Turnir će, kako navode, okupiti velikane svjetskog i evropskog fudbala, a Vembli Matović predstavljaće generacije 2005, 2006 i 2007.

Troškovi putovanja i smještaja prevazilaze trenutne mogućnosti kluba, ali ipak, vjeruju da će pronaći sponzore, koji će im izaći u susret.

”Nadamo se da će se konačno naći ljudi dobre volje, koji će pomoći u organizaciji puta i omogućiti divnoj i talentovanoj djeci da pokažu sav svoj talenat”, pozvali su oni.

”Pjetlići” Vemblija ostvarili su u aprilu veoma zapažen rezultat na turniru u Banskom, kada su osvojili treće mjesto u konkurenciji osam klubova iz pet zemalja.

U Bugarskoj je, pored ekipnog, ostvaren uspjeh i u pojedinačnoj konkurenciji.

Damjan Guzina izabran je za najboljeg golmana turnira, dok je Matija Abazović proglašen za najboljeg veznog igrača.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.
Nakon poraza i remija na pripremama u Antaliji, fudbaleri Sutjeske su u trećem kontrolnom meču savladali kazahstanski Aksu minimalnim rezultatom 1:0.