Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
13:18
1.1.2019.

Marko Ćetković najbolji igrač Sutjeske u novembru i decembru

Prema statističkim podacima oficijalnog sajta inStat Scout, najboljim timovima kola Arena Sport TV kao i prema ukupnom učinku, najbolji igrač plavih u novembru i decembru 2018. godine je Marko Ćetković.


Sutjeska je u ova dva mjeseca odigrala šest utakmica, upisala četiri pobjede i dva remija, uz gol razliku 13:2, a Ćetković je odigrao svih šest mečeva, postigao četiri gola i imao jednu asistenciju. Tri puta je biran u najboljih 11 igrača kola, a bio je i najbolji igrač 14. kola Prve lige. 

"Velika čast je biti izabran za najboljeg fudbalera novembra i decembra. Siguran sam da je dobar rezultat u proteklom periodu uspjeh cijele ekipe, jer kad radimo i živimo kao porodica, rezultati ne mogu izostati. Vjerujem da ćemo i u narednoj godini nastaviti u istom ritmu. Prethodna godina je bila godina rekorda, pa samim tim imamo obavezu da damo sve od sebe, da i narednu godinu urežemo u srca svih navijača Sutjeske. Iskoristio bih priliku da svim navijačima našeg kluba, mojim saigračima, zaposlenima u FK Sutjeska i svim ljubiteljima fudbala i sporta uopšte čestitam predstojeće praznike sa željom da u 2019. godini budu srećni, zdravi i uspješni na svim poljima", izjavio je Ćetković za sajt Sutjeske.

On dodaje da je tim, uprkos lošem startu, pokazao da može i da je zasluženo na prvoj poziciji.

“ Sutjeska je klub koji svake godine ide na trofej i ova godina nije izuzetak. Na oba fronta smo u igri i nadam se da ćemo gurati do kraja onako kako se i očekuje od nas. Što se mene lično tiče, imao sam problema sa povredama u početku i tek drugi dio polusezone sam uhvatio ritam i dao doprinos svojoj ekipi. Ogroman kvalitet je to što u ekipi imamo 20 igrača koji ravnopravno konkurisu za prvih 11, tu je nasa glavna snaga”, jasan je Ćetković.

Marko Ćetković je rođen 10. jula 1986. godine u Podgorici, a do sada je nastupao za Zetu, Partizan, Mogren, Jagielloniu, Buriram Utd, kao i OFK Titograd odakle je i stigao u redove “plavih”.

U dresu Sutjeske odigrao je 22 meča i postigao pet golova uz šest asistencija.

 

Ostale vijesti iz kategorije