Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Memorijal “Andrija Anković“: Bubanja najbolji igrač, Božović strijelac

50595976_320920231868015_901733065309552640_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.01.2019. u 08:05

Fudbaleri Sutjeske juče su u Gabeli, u finalu Memorijala “Andrija Anković“ savladali Zrinjski nakon preokreta rezultatom 3:2 i tako odbranili trofej osvojen prošle godine, a za najboljeg igrača turnira izabran je Vladan Bubanja, dok je najbolji strijelac Bojan Božović.

Bubanja je u finalnoj utakmici na terenu proveo 58 minuta i za to vrijeme bio asistent kod dva gola, dok je Božović sa dva postignuta gola protiv Zrinjskog odnio epitet najboljeg strijelca.

Najbolji igrač turnira, Vladan Bubanja, kazao je za naš portal da mu nagrada znači puno, kao i to da pripreme “plavih“ za sada idu po planu. 

“Svakako da mi nagrada znači dosta i to je znak da radim dobro. Drago mi je zbog nagrade i pokušaću da budem još bolji. Ekipa se polako sprema za drugi dio sezone. Za sada teče sve po planu, zadovoljni smo i nastavićemo dobro da radimo da dođemo do cilja, a to je osvajanje lige i Kupa”, istakao je Bubanja.

Ekspedicija “plavih” nastavlja sa pripremama u Međugorju, gdje ostaju do 6. februara, nakon čega se ponovo sele u Igalo gdje ih očekuje nastup na “Mimoza kupu” od 8. do 10. februara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.