Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Miloš Vučić: Pobjeda protiv Mornara nas ostavlja u trci za Evropu

csc_7253
  • Autor onogost.me
  • 30.10.2015. u 20:52

Ekipa Sutjeske će sjutra imati priliku da napokon prekine post u prvenstvu i vrati se u trku za vrh tabele. U goste joj dolazi ekipa Mornara koja je poslednja na tabeli sa svega tri osvojena boda u dosadašnjih dvanaest kola. 

Barani su do sada bez pobjede, sa svega tri remija i devet poraza. Ovaj podatak svakako ide u prilog Nedovićevoj ekipi koji su svakako favoriti u sjutrašnjem meču. Međutim, od igrača se očekuje maksimalno zalaganje i ozbiljan pristup u meču, koji je veoma bitan za nikšićkog prvoligaša.

“Očekujemo mnogo bolju igru nego u poslednje nekolike utakmice. Sjutra nam je eventualna pobjeda jako bitna. Sa tri boda protiv Mornara ostajemo u trci za Evropu. Svi igrači koji budu u planu moraju da daju svoj maksimum  i samim tim rezultat nece izostati. Jeste da Mornar ima loše rezultate ali to ne smije da nas zavara, tako da moramo da damo 110 procenata svojih mogućnosti ako želimo sav plijen”,  ističe prvotimac Miloš Vučić.

Meč između Sutjeske i Mornara igra se sjutra od 13.30 časova, kada počinju i ostali susreti 13. kola CFL u kojima se sastaju:

Petrovac – Budućnost

Zeta – Bokelj

Lovćen – Mladost

Rudar – Dečić

Iskra – Grbalj

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.