Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nastavlja se CFL: Sutjeska gostuje Bokelju

lovcen
  • Autor onogost.me
  • 18.10.2015. u 08:05

Fudbalski šampionat Crne Gore nastavlja se ovog vikenda poslije pauze zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama. Na programu je 11. kolo u kojem će nikšićki prvoligaš u goste ekipi Bokelja. 

Kotorani i Nikšićani imaju po 15 osvojenih bodova, koliko imaju i Budućnost i Dečić. Sutjeska bi eventualnom pobjedom mogla da se izdvoji na tabeli što bi je dovelo do treće pozicije.

Pravi rasplet nas tek očekuje u CFL-u jer je između treće i desete ekipe na tabeli razlika svega četiri boda,  dok se jedino odvajaju prvoplasirana Mladost sa 22 boda i Rudar sa 21 bodom koji zauzima drugo mjesto.

“ Imamo teško gostovanje sa uvijek neugodnim Bokeljom koji je na poslednja tri meča upisao svega jedan bod. Mi smo uhvatili pozitivan niz i pokušaćemo da protiv Bokelja to nastavimo i potvrdimo dobre partije iz prošlih utakmica. Pokušaćemo da osvojimo sva tri boda i samim tim se uključimo za sami vrh tabele jer sam siguran da imamo kvaliteta da se borimo do samog kraja za prvo mjesto.”, naveo je za portal Srđan Kosović, prvotimac Sutjeske.

Meč na stadionu pod Vrmcem igra se od 14.30 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.