Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nebojša Jovović više nije trener Sutjeske, Nikola Rakojević prvi na listi želja uprave kluba

treneri
FK Sutjeska, vijesti.me
  • Autor onogost.me
  • 27.02.2017. u 18:53

Nakon nešto više od pola sezone provedene na klupi nikšićkog prvoligaša, Nebojša Jovović i FK Sutjeska sporazumno su  okončali saradnju. 

To je portalu Onogošt potvrđeno iz uprave nikšićkog tima.

„Loš bodovni saldo u odnosu na postavljene ciljeve bio je povod današnjeg sastanka na kojem je zajednički konstatovano da ostvareni rezultat nije na očekivanom nivou i da ekipi treba „šok terapija“ kako bi se prekinuo loš rezultatski niz“, navodi direktor kluba, Nikola Jovović, koji se zahvalio doasadašnjem treneru na izuzetnom i profesionalnom odnosu prema klubu i poželio mu uspjeh u daljem radu i nastavku karijere.

Nebojša Jovović u svojoj karijeri predvodio je Kazmu iz Kuvajta, kao i Hajer iz Saudijske Arabije, a u domaćim okvirima bio je na klupi Koma i Berana.

Kako nam je Jovović kazao, u narednih nekoliko dana biće poznat novi šef stručnog štaba.

Nezvanično saznajemo da je gotovo izvjestan povratak Nikole Peca Rakojevića na Stadion kraj Bistrice. Jovović nam je potvrdio da je napravljen kontakt sa iskusnim strategom, ali nije želio ni da nam potvrdi, niti demantuje da li je sa Rakojevićem već dogovorena saradnja. 

Do prekida saradanje sa Jovovićem došlo je nakon dva loša rezultata na startu drugog dijela šampionata kada je Sutjeska, prvo protiv Dečiča,  na svom terenu, ispustila pobjedu, a zatim u posljednjem kolu poražena na gostovanju u derbiju od podgoričke Budućnosti rezultatom 4:2. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.