Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko Pivo Fun Cup: Poznati parovi polufinala

nkfkup_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.10.2016. u 16:25

Poznati su polufinalisti završnice Nikšićko pivo fan kupa. Među četiri najbolje ekipe u malom fudbalu našla su se tri tima sa kvalifikacionog turnira u Podgorici i jedna ekipa iz Nikšića.

U reprizi polufinalnog duela sa kvalifikacionog turnira u Podgorici igraće Zagorič i Lajo, dok će se u drugom polufinalu sastati Kličevo žitomarketi i AKMF Stupovi.

Na četvrtfinalnim utakmicama palo je čak 30 golova, od čega 10 samo u duelu Lumasa i Laja koji je završen rezultatom 1:9.

Duel AKMF Stupovi – Parma obilježili su preokreti – nakon početnog vođstva Parme od 2:0, Stupovi su u poslednjim sekundama prvog poluvremena smanjili na 2:1, a u drugom poluvremenu furiozno stigli do vođstva 5:2.

Na kraju, Parma je u posljednjih minut i po dala tri gola za 5:5, meč se rješavao na penale, a slavili su Stupovi.

Zagorič, pobjednik kvalifikacionog turnira u Podgorici, teže nego što se očekivalo savladao je Indeks klub – bilo je 2:1.

Kličevo žitomarketi su rezultatom 2:0 savladali Eurozoks.

Naredne subote su na programu mečevi polufinala, a sastaju se Zagorič – Lajo u 18 časova, te sat kasnije Kličevo Žitomarketi – AKMF Stupovi.

 

vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.