Održana promocija “Akademije fudbala”

akademija-fudbala-600x300
infocentrala.rs
  • Autor onogost.me
  • 14.08.2016. u 09:00

Prije dva dana je u sportskom centru „Fokus“ održana promocija Visoke sportske škole "Akademija Fudbala“ iz Beograda kojoj je prisustvovao veliki broj crnogorskih sportista koji igraju u inostranstvu, kao i veliki dio omladinske reprezentacije Crne Gore.

„Veoma uspješna promocija. Veliki broj uspješnih sportista je prisustvovalo na naše veliko zadovoljstvo, a imamo i veliki broj zainteresovanih. Karijera sportiste je kratka tako da se mnogi od njih odlučuju za trenerski i menadžerski posao, a naša uspješna škola pruža sportistima perspektivu i dobru budućnost. Crnogorci vole da studiraju u Beogradu, a velika je prednost jer kod nas mogu vanredno da studiraju tako da mogu u isto vrijeme da se takmiče i i obrazuju. Veliku zahvalnost dugujem Dejanu Ivanoviću, vlasniku centra Fokus koji nam je pomogao u organizaciji i promociji škole u Crnoj Gori“ kaže Mita Arsić, stručni saradnik akademije.

Izvor: infocentrala.rs

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.
Nakon poraza i remija na pripremama u Antaliji, fudbaleri Sutjeske su u trećem kontrolnom meču savladali kazahstanski Aksu minimalnim rezultatom 1:0.