Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Omladinci ubjedljivi, kadeti poraženi u derbiju

sutjeska_kadeti
  • Autor onogost.me
  • 22.08.2016. u 14:56

Prethodnog vikenda su odigrani mečevi drugog kola u Omladinskoj i Kadetskoj fudbalskoj ligi, gdje su ekipe Sutjeske ostvarile polovičan uspjeh. 

Omladinci Sutjeske su bili još ubjedljiviji ovog vikenda nego na startu prvenstva. Oni su sa 6:0 savladali ekipu Petrovca u gostima, pa su se poslije dva kola izdvojili na vrhu tabele sa ekipama Dečića i Koma koje imaju isto maksimalan učinak, ali uz slabiju gol razliku.

“Plavi” su mrežu domaćih načeli tek u 45. minutu preko Novice Erakovića, da bi se gosti raspucali tek u drugom poluvremenu. Aleksa Marušić je u 56. povisio na 2:0, Radovan Bećirović u 59. pogađa za 3:0, a Vladan Bubanja u 61. minutu za visokih 4:0. Matija Stanjević u 74. minutu  postiže peti gol za Sutjesku, a Aleksa Marušić svojim drugim golom stavlja tačku na ovaj meč u 83. minutu.

U narednom kolu ekipa Dragana Mijanovića dočekuje ekipu Grafičara na svom terenu.

Kadeti su u derbiju na svom terenu poraženi u derbiju kola od ekipe Budućnosti rezultatom 0:2, a golove za podgoričke plavo-bijele su postigli Balša Bulatović i Andrija Mugoša. Izabranike Željka Radulovića u narednom kolu očekuje još jedan težak meč kada gostuju ekipi Zete. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dio priprema Juventusa je odrađen, drugi će odraditi u Njemačkoj, a među 26 putnika našao se i crnogorski biser Vasilije Adžić.