Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
09:05
14.1.2021.

Osmajić: Idemo korak po korak

Fudbaleri Sutjeske odradili su „domaći zadatak“ i ispunili program treninga koji su imali tokom odmora. Pred plavo-bijelima je mnogo posla, prije nego što šef stručnog štaba Miljan Radović dovede ekipu na željeni nivo.


Milutin Osmajić je prošle godine potvrdio svoj ogroman potencijal.

“Svaka stepenica prema gore je nova šansa, a vjerujem da ću u ovoj godini napraviti dodatan iskorak u svojoj karijeri. Maksimalno radim, kako bi potpuno spreman dočekao start drugog dijela prvenstva. Dobro sam se odmorio za vrijeme pauze, ali i individualno trenirao, kako bih što spremnije dočekao početak priprema”, ocjenjuje Osmajić.

Pripreme svakom od igrača mogu puno donijeti, ali i odnijeti. Jedni se žele izboriti za mjesto u ekipi, ima onih koji se na priprema tek trebaju i dokazati da uošte imaju kvalitet za Sutjesku.

“Evropsku vizu jednostavno moramo potvrditi, mislim da za za to imamo snage i kvalitet. Oprez svakako nije na odmet. Lično gledano, imam puno povjerenje u ekipu i vjerujem da smo sposobni da ispunimo plan”.

Priče o odlascima i dolascima su deo uobičajenog foklora tokom pripremnog perioda. Aktuelni kadar je izneo najveći deo tereta u prošloj godini, a eventualne novajlije će morati odgovoriti na puno kriterija.

“Tek smo na početku priprema, a kako smo radili, znaćemo kada startuje drugi dio sezone. Ubijeđen sam da tokom ovih priprema stavaramo temelje bolje Sutjeske, drčnije, takmičarski spremnije i zrelije”, zaključio je Milutin Osmajić.

 

Izvor: Dan

Ostale vijesti iz kategorije

 • 18:40
  19.1.2021.

  Zimski prelazni rok u sezoni 2020/21 za igrače klubova svih stepena takmičenja, osim za igrače klubova malog fudbala i ženskog fudbala, počinje sjutra i trajaće do 12. februara 2021. godine.

   

 • 07:53
  17.1.2021.

  Novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović posjetio je Sutjesku.

 • 12:00
  16.1.2021.

  Izgradnja balon sale na pomoćnom (šljakastom) terenu FK Sutjeska je u završnoj fazi. Kako navode iz kluba očekuju da konstrukcija i cerada budu postavljeni tokom naredne sedmice, a u zavisnosti od vremenskih uslova, biće organizovano postavljanje podloge.

 • 12:42
  14.1.2021.

  Miodrag Radulović danas je i zvanično predstavljen kao novi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore.