Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poslije prave goleade bodovi pripali Mladosti

sutjeskja
  • Autor onogost.me
  • 26.10.2015. u 14:44

Svi koji su se odlučili da uživo gledaju meč između Mladosti i Sutjeske mogli su da uživaju u pravoj goleadi. Na terenu Starom aerodromu viđena je zanimljiva igra i veliki broj golova, gdje su se više snašli domaći fudbaleri koji su slavili rezultatom 4:3. 

U 13. minutu goleadu je započeo Darko Karadžić koji je donio i vođstvo svom timu. Poslije početnog šoka romantičari su se stabilizovali do 30. minuta, kada su u svega šest minuta postigli tri gola. U 31. Mirko Raičević je poravnao na 1:1, potom minut kasnije Jasmin Muhović dovodi Mladost u vođstvo, da bi u 36. minutu Damir Kojašević povisio na 3:1, što je bio konačan rezultat prvog dijela igre.

Nedovićevi momci se nisu predali posle preokreta i uzvraćaju udarac u 52. i 54. minutu, poslije golova Šalete Kordića i Miloša Radulovića koji je postigao auto gol. Već poslije tri minuta, svojim drugim golom na meču Jasmin Muhović u 57. minutu donosi novo vođstvo svojoj ekipi, i postavlja konačan rezultat 4:3. Do kraja utakmice ređale su se šanse, posebno pred golom Milete Radulovića, ali napadači Sutjeske nijesu uspjeli da dođu do četvrtog gola, i izbore remi. Mladost je pobjedom učvrstila prvu poziciju, dok je Sutjeska ostala na 15 bodova poslije 12 odigranih kola. Sledeće kolo se igra u subotu 31. oktobra kada Sutjeska dočekuje barski Mornar.

U ostalim mečevima koji su odigrani danas postignuti su sledeći rezultati:

Bokelj – Lovćen 1:0

Budućnost – Grbalj 3:0

Dečić – Iskra 1:1

Mornar – Rudar 1:2

OFK Petrovac – Zeta 5:3

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.